2021-09-23
去葵廣 梗係要去掃街啦😋不過因為疫情 😷 怕喺商場內除口罩食嘢會比人話 所以就乖乖哋坐低食呢間好多人食嘅 #車仔麵 🥢有個貌似老闆的叔叔好好人 👨🏻 幫我哋搵位又介紹餐牌 📕枱上仲有菜甫免費供應 不過我淨係食車仔麵所以無試到🍜三餸麵必有蘿蔔 佢嘅蘿蔔係高水準嘅 夠淋夠甜無渣 深得我心😍豬紅亦入味 再加埋豬腸同小辣嘅秘製辣汁 完滿 💯💰三餸麵加辣汁配凍檸茶 $51👉🏻孖寶車仔麵 葵芳葵富路7號葵涌廣場地下A15號舖.__________#葵廣美食 #車仔麵關注組 #哪渣麵 #豬紅蘿蔔 #油麵 #cartnoodles #toppings #fishball #curdledpigsblood #radish #turnip #yellownoodle #車仔麺 #屋台麺 #碗のスーブ #魚ボールと豚皮 #香港の庶民の味 #猪紅 #蘿蔔 __________
豬紅亦入味 再加埋豬腸同小辣嘅秘製辣汁 完滿 💯
💰三餸麵加辣汁配凍檸茶 $51