2022-04-12 247 浏览
🇭🇰潮食·呢间我之前见好多人推介 不过因为佢系喺沙田围𠮶边 直头唔系喺沙田 所以都比较远 一路都无谂住专登黎食🙊🙊点知个日同朋友仔谂住行慈沙古道既时候发现原来沙田个边既起点就系系沙田围 所以就黎左食啦😍不过佢真系超多人 我地本身见铺头门口都系得大概10个人 以为唔驶等好耐啦 点知原来好多人系落完单去左买外卖同买𩠌 最后等左差唔多9个字🤭😂·猪柳蛋鸡蛋仔$31 l 夹心朱古力$25佢个猪柳蛋鸡蛋仔真系好值得试 佢系每粒鸡蛋仔入边都有一旧猪柳粒 而且中间仲有蛋同埋拉丝既芝士 系真系每一粒都好似食紧一个猪柳蛋汉堡咁 口感好正🤤🤤之后佢个朱古力都好足料 不过我自己就觉得有啲太足料啦 佢中间既流心朱古力太多 所以食多几粒就会有啲漏🙊·📍沙田乙明邨街9号地下乙明邨街市2-3号舖·#rbyeat#rby港式 #rbycafe#rby沙田
🇭🇰潮食
猪柳蛋鸡蛋仔$31 l 夹心朱古力$25
猪柳蛋鸡蛋仔

📍沙田乙明邨街9号地下乙明邨街市2-3号舖
#rbyeat
#rby港式 #rbycafe
#rby沙田
等候时间
45 分钟 (外卖自取)
猪柳蛋鸡蛋仔