餐厅: 火水爐冰室火鍋
资讯:

餐厅: 火水爐冰室火鍋
资讯:

2018-11-22 104 浏览
当日同朋友行完山行到好肚饿,夜晚决定要同朋友食餐劲,所以就决定去食鸡煲加打边炉😍我哋1行六人,一去到餐厅已经觉得成个感觉好新鲜,佢啲摆设同埋设计都系用返80年代嘅用具或者设计装饰🤩我谂如果同屋企人黎佢哋应该都会好开心😂回忆涌现。餐厅仲会不停播80至90年代嘅英文歌。叫完嘢食之后侍应拎咗一碟小食俾我哋(送嘅)有炸鱼旦同埋炸烧卖。原本谂住送嘅都唔方会好食😂点知系超级好食完全系小学果种味道,烧卖系脆卜卜热辣辣,我偷jap左好多粒😂我地叫咗个花胶鸡煲,花胶系超级大块,同埋超淋超好食!又好入味,鸡煲都好食。佢呢个火锅系包埋海鲜拼盘,选择都非常多唔洗我讲,可以睇相都睇到。佢呢间火锅餐厅部份食物系放题任叫部份系需要收费,我最想讲嘅系佢连芫荽都可以放题!!!!!!我会因为呢样野而再返转头食佢🤣💚最后都要提一提侍应真系好贴心,见到我哋有好多袋会主动比櫈我哋摆低,上菜收碟都好快手好干净👍🏿亦都无溜单情况。

花胶鸡煲

海鲜拼盘