识我嘅朋友,都知道我系个韩迷!🛫好挂住以前喺韩国半夜三更,几个朋友出去食炸鸡嘅日子呀😆今日我就同朋友去佢推介嘅~Sodam,餐厅位于铜锣湾百乐中心,推出左烤鸡炸鸡pizza放题!餐牌上除咗有任食嘅炸鸡 烤鸡 pizza 沙律 薯条 和十款八款前菜 ,亦可以半价食主菜和买一送一嘅饮品,好抵!前菜特别推介牛油炒杂菌,牛油蒜蓉味香浓的,吵得非常香!喺度介绍几款个人特别喜欢嘅😆.~蜜糖芥茉香葱炸鸡嫩滑嘅炸鸡加入黄芥末,上面洒上香葱,整件鸡怖满蜜糖,香味满泻!.~蜜糖蒜香焗鸡同炸鸡一样,同样香甜香口 ,仲多左份炸蒜味,至爱🥰.~黄金咸蛋焗鸡整件鸡都布满咸蛋黄,绝无偷工减料,焗鸡亦非常香脆 脆度都唔输俾炸鸡✨order嘅pizza好正!一碟可以有齐四款口味的pizza,每款都有芝士拉撕效果,而且够晒热度,好新鲜!卖单每位都唔使$200蚊!CP值极高👍👍

前菜特别推介牛油炒杂菌,牛油蒜蓉味香浓的,吵得非常香!

喺度介绍几款个人特别喜欢嘅😆
~蜜糖芥茉香葱炸鸡
~蜜糖蒜香焗鸡
炸鸡一样,同样香甜香口 ,仲多左份炸蒜味,至爱🥰
~黄金咸蛋焗鸡

卖单每位都唔使$200蚊!
CP值极高👍👍