2010-03-01
之前行經尖東, 見到這店新開張. 櫥窗有好多生蠔, 雖然我對生蠔吾太喜好, 但其他朋友就好興奮, 猛話價錢好抵.....所以今晚我地就去試下..........坐低店員就為我們介紹有咩酒飲, 原來有好多款白酒都係餐牌度無列明....所以記住叫佢地介紹下啊....... 如果無特別喜好既話, 佢地既 house wine 都吾錯架. 我地叫左白酒又有啤酒. 首先點了些生蠔. 好新鮮. 各款都好味. 佢地吾止有蠔, 仲有蜆添. 都一樣咁新鮮. 價錢真係比其他店平. 但品質相當不錯. 之後我地點了些熟食. 有安格斯肉眼扒, 龍脷魚柳, 意粉. 特別要推介個肉眼扒, 又香又有肉味. 魚同意粉都不錯. 店員服務非常好, 很有禮貌. 亦會細心的為客人介紹各款食物. 無論坐入面定係出面都很舒適. 這樣的價錢可以享受到這樣高質素的美食, 我們一定會再來這店啊.
無論坐入面定係出面都很舒適.