餐厅: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
资讯:

2019-10-28 122 浏览
疯狂小面 之 你有得拣🔹(A+B+C+D)套餐 可自由配搭A 系面食🍜 B 系 饮品🍹C 系小食 🍢 D 系甜品🍧但我地今次就冇试到甜品 下次有机会再试啦👀 我拣左 A+B+C $88 +1🔺疯狂大排面 (红汤/白汤)可选辣度 同 走青🌱😋指数:🌕🌕🌕🌕🌗◽️个面 索哂啲辣 好正正吖 😏谂返起都流晒口水🤤🤤 个大排 多到要share 2旧比fd😂 啖啖肉好味吖🥳🔺疯狂牛肉面 (红汤/白汤)可选辣度 同 走青🌱😋指数:🌕🌕🌕🌕🌖◽️牛味浓郁 🥩牛系一粒粒 肉粒 有大有小 煮得好𣺉 冇根的🤩 🍜面条 真心好食🔺卤水拼盘 🐮 + $72😋指数:🌕🌕🌕🌕🌖◽️出奇地 每一款都好食wo🙈 厚薄度 岩岩好 🔺棒棒鸡🐥 +$32😋指数:🌕🌕🌕🌗🌑◽️啖啖肉 口感札实😎😎🔺钟水饺 🥟+$32 @6😋指数:🌕🌕🌕🌖🌑◽️个汁真系做得好好好味吖 辣中带小小甜 停唔到口🤤🤤🔺凉拌木耳 😋指数:🌕🌕🌕🌕🌗◽️爽口 许多细细朵 感觉很多😂🔺蒜泥青瓜🥒😋指数:🌕🌕🌕🌗🌑◽️不过不失 份量又挺多的🤓🤓🔺泡椒鳯爪 @3🙊🙊😋指数:🌕🌕🌕🌕🌗◽️好食 皮爽 肉弹 玩命的辣 小心点😉😳🔺金柑柠檬 (冻)🍋🍹 +$6😋指数:🌕🌕🌕🌕🌖◽️好

疯狂小面 之 你有得拣

🔺金柑柠檬 (冻)🍋🍹 +$6
◽️好饮吖 酸酸地又解辣 推荐大家+ $6试下🤪🤪

🔺蓝蝶花雪梨(冻) +$10
😋指数:🌕🌕🌕🌑🌑
◽️雪梨味可以再重多小小 因为加10蚊 所以期望会高左😳 但都好饮的

🔹另有有一样野好低赞 就系店内有围裙 咁就唔怕整污糟啦🤗
疯狂大排面