餐厅: 紅煮意
资讯:

2017-05-14 535 浏览
又到我哋一班好姊妹聚会嘅时间,今次响openrice𠮶度,拣咗边一间未去过嘅新餐厅!虽然第一次嚟,因为路线指示得好清楚,所以好快就揾到啦!餐厅大约有10张枱左右,可能因为我地早到,所以都唔系咁多人。因为我地仲有个朋友未到,所以我地坐响到倾计,大概坐咗成个钟,朋友先至到,但系呢度D侍应都无吹我地落单,服务态度和蔼可亲!食物质素好,朋友话样样都好好味,价钱又合理!全间餐厅咩都好系个抽气系统好差,D油烟味劲到,成晚响度做紧人肉抽油烟机,返到屋企要由头洗到脚,都觉得有味个袋4日都有油烟味冻咗食都好好味其实我地叫咗6样嘢,样样都好食,只系唔记得影相就食晒希望我地有机会再嚟嘅时候,抽油烟系统会有改善

虽然第一次嚟,因为路线指示得好清楚,所以好快就揾到啦!

但系呢度D侍应都无吹我地落单,服务态度和蔼可亲!

食物质素好,朋友话样样都好好味,
价钱又合理!全间餐厅咩都好

系个抽气系统好差,
D油烟味劲到,成晚响度做紧人肉抽油烟机,
返到屋企要由头洗到脚,都觉得有味
个袋4日都有油烟味

卡邦尼意粉
冻咗食都好好味
蜜汁烧BB猪仔骨

其实我地叫咗6样嘢,样样都好食,只系唔记得影相就食晒
希望我地有机会再嚟嘅时候,抽油烟系统会有改善

2017-05-11
卡邦尼意粉