2024-04-12 134 浏览
喺IG见到Reels介绍呢间餐厅,俾IG影果个海胆意粉吸引到,所以就book咗佢同朋友一齐食!估佢唔到,个舖喺旺角,其实唔会太有expectation,最后啲嘢真系好好食,当日仲有live band,好有气氛,最重要系,啲服务真系好好,我哋几个朋友都系想揾间餐厅坐低食吓嘢倾吓偈,佢每一个侍应买来无论上菜、定系斟水,都会拣啱时候,尽量唔阻碍我哋,呢样真系好加分!当日我哋系嗌咗Tasting Menu, 有晒前菜、汤、主菜、甜品同埋嘢饮,当日做紧888两位,仲有OpenRice八折,性价比非常之高。根据侍应所讲,佢哋有蓝带厨师同米芝莲一星嘅厨师,食得出所有嘢都好好食,同埋好俾心机去煮,每上一道菜都同我哋介绍返𠮶度系咩菜,等我哋知我哋食紧啲咩。会推介朋友去食。餐厅环境方便,啲枱唔会放得太密,坐得都舒适嘅。不过因为佢系open kitchen,所以间唔中都会有油烟味,呢样系我唯一唔钟意嘅地方。我哋当日仲有朋友生日, book枱𠮶时都冇特别讲,但系当我哋上甜品嘅时候有同佢讲过一声,侍应好好请寿星女咁坐杯酒。当日嘅侍应系好好客,如果你想同佢讲嘢佢会好welcome咁同你倾,但系如果佢觉得阻住你佢自

我哋当日仲有朋友生日, book枱𠮶时都冇特别讲,但系当我哋上甜品嘅时候有同佢讲过一声,侍应好好请寿星女咁坐杯酒。当日嘅侍应系好好客,如果你想同佢讲嘢佢会好welcome咁同你倾,但系如果佢觉得阻住你佢自己会行开。
海胆意粉
用餐时段