2019-12-25 509 浏览
食过好多间日式火锅放题 但真系好食嘅就好少,好食嘅温野菜价钱略贵,要搵又平又好食嘅日式火锅放题就选择不多!但牛涮锅俾我感觉超抵食!百几蚊试咗个Lv2 对於牛嘅味道冇太有期望 但ok收货!反而对於汤底配菜熟食有超大惊喜!汤底方面好浓郁 比出面嗰啲淡而无味出色好多倍!特别系甜豉油汤底 滚左好耐都仲系好有味 加咗汤好多次都仲系好好味😍配菜方面有出面好多都冇嘅芝士丸,脆皮肠(高质),芋丝,粉丝熟食方面有单骨鸡翼 味道正常 但火锅放题熟食入面黎讲都算系可以encore 都好味环境方面可能系新装修嘅关系,感觉上好乾净整洁,座位亦好坐阔落 好啱一家大细总括而言我觉得性价比好高 食开烧肉嘅我突然觉得好抵食400蚊唔洗两个人好化算!
但牛涮锅俾我感觉超抵食!
配菜方面有出面好多都冇嘅芝士丸,脆皮肠(高质),芋丝,粉丝

Lv2
Lv2