之前系openrice见"Wafffle!"成日上榜, 一直好想试, 但又懒得行上黎; 今日突然心血来潮好想食, 中环区waffles专门店就谂起"Wafffle!" (3个f的 ), 所以有时间就特登行一行买番公司做甜品~黎到啱啱好整好咗4个, waffles配雪糕原本系最好嘅组合, 但因为office系IFC无可能行到去d雪糕唔溶, 男店员又好好人咁介绍nutella朱古力酱好受欢迎, 我又想配埋香蕉, 所以waffle+nutella+香蕉 = $31 (如无记错每个topping $5)~店员好有心机一块块香蕉片砌到好靓, 加上个盒同设计好靓又好方便, 所以同事收到都好开心~个waffle隔咗一个之后先食依然好松脆, 起初惊nutella会好甜, 但配埋waffle同香蕉好非常之好, 总括好好味,  价钱合理同整得好有诚意, 特别一赞个包装盒有心思好方便!!

), 所以有时间就特登行一行买番公司做甜品~

2015-01-29
外卖自取