雅苑座

The Greenery
2009-05-30 37 浏览
朋友从澳洲回来,原本约三点半,点知最後搞到四点才到达.於是立刻出去攞野食.由於实在太多野食不能尽录,为了公平起见只写自己吃过的食物日本冷面无味兼唔好味道.希腊沙律有好多瓜瓜味道不错点心只吃了瑶柱灌汤饺,因为冻了影响食物.牛肉唔好食,酒楼好味点白萝卜几点,牛肚好似洗唔乾净,有朕味.濶面好烟韧好好味道.矮瓜肉几好味道,烟肉好香,包埋肠仔好好味道炸过的薯皮太冻唔好食,热狗仔有肠仔酸瓜好醒胃.炸虾饼唔够弹牙,差.手指条炸得香脆好好味道.薄饼好香芝士味,好味道菜只吃了娃娃菜,上面放了炸过的蒜头,唔喜欢甜品杏仁豆腐好香杏仁味,最後食的蛋糕有绿茶红豆蛋糕,好香绿茶味道.意大利芝士味酒味浓,啱我口味.蓝莓之士饼好香芝士味,蓝莓酱酸酸地几好味.最好味的菊花芝士饼,好香的菊花味,最好唔太甜,云石芝士蛋糕的芝士味浓.芒果蛋糕麻麻地.我发觉这儿的芝士蛋糕做得比较出较出色,芝士味够浓,其余的甜品也唔差,只是唔够芝士饼好味道环境好好,好宁静,可能因为少人食待应好好,主动帮我和朋友影相,收碟速度快有机会的话可以再试午餐和晚餐
日本冷面无味兼唔好味道.希腊沙律有好多瓜瓜味道不错
白萝卜几点,牛肚好似洗唔乾净,有朕味.
濶面好烟韧好好味道.
矮瓜肉几好味道,烟肉好香,包埋肠仔好好味道
菜只吃了娃娃菜,上面放了炸过的蒜头,唔喜欢
甜品杏仁豆腐好香杏仁味,
环境好好,好宁静,可能因为少人食
待应好好,主动帮我和朋友影相,收碟速度快
有机会的话可以再试午餐和晚餐

热盘