2021-02-03 2883 浏览
今曰中午去咗港岛香格里拉酒店Cafe too 食半自助餐,食物质素同服务态度都超级好! 服务员真系好细心,由刚刚入坐已经好详尽解释餐牌内容,而且仲温馨提示我一d需要系场内自取嘅食物位置系边度,让我好快就可以出去攞到我想要嘅食物喇! 当我不小心将餐具跌在餐桌上,立即有职员过来拿碟子给我盛载餐具,我们刚刚食完前菜及餐汤,已经有服务员主动询问我地需唔需要点主菜?吃完主菜,职员又好主动问我地需要唔需要上甜品?用餐过程非常畅顺,而且职员有礼,好窝心又体贴!食物方面,沙律bar 嘅蔬菜非常新鲜,而且好完整,放得好整齐! 主菜方面,羊架整得生熟度适中,食落去都好软身,唔会韧,调味唔太浓,味道适中! 至于带子几大粒,唔韧,食得出新鲜,好味道!甜品方面,佢会先送上几件甜品加一碗雪糕,如果想再要嘅可以再问职员order, 特别欣赏个雪糕有点柚子味,而且系碗底放咗d朱古力曲奇脆脆,唔太甜略带少少苦味,再加上佢系雪糕上面会喷上朱古力浆,加埋一齐食刚刚恰到好处, 唔觉腻又好味,几特别! 甜品样样食少少都已经好满足而且用恒生卡两位只需557元,lee个食物质素同价钱真系超值,正

半自助餐
半自助餐