餐厅: 帝樂 - 德國餐廳 (美利樓)
资讯:

2019-05-27 1387 浏览
同姊妹庆生🎂专登山长水远嚟赤柱吹下海风。我哋已经预先早左一个礼拜去book枱。佢开头会问我地想坐出边定坐入面。咁我哋就问番佢可唔可以嚟到之后先选择🤣咁佢话可以嘅🙏🏻咁我哋一去到嘅时候就望左现场嘅环境气,发觉室内系会有现场live band,其实应该会几好feel但可能会比较冇咁容易倾到计,所以我哋就选择坐出面整体来讲我觉得餐厅侍应都几有礼貌。同埋最令我surprised嘅系佢哋会有人拎住支咪同你唱生日歌可以带起到一个气氛,令到附近啲人都会同你讲Happy birthday🤗最驰名既德国猪手 100分肉酱意粉
同姊妹庆生🎂专登山长水远嚟赤柱吹下海风。

最驰名既德国猪手 100分

肉酱意粉