2019-03-26 1732 浏览
新年假期同屋企人去元朗打边炉,见到隔离有间叫B-mix唔知咩,走入门口八吓,见到又波枱又标机,决定下次放工去试试~一个原本唔太起眼的楼梯口, 确实喺别有洞天既新发现:沿住工业风楼梯, 明明喺手工火锅嘛,整个重工业味,金属齿轮装饰为主题的餐厅, 真喺第一次见咋~究竟咩喺music station & restaurant嫁?同上次一样,一嚟见到张英式波枱,仲有餐饮Bar枱同标机,小编一定要试试~睇咗餐牌,有生蚝同白酒套餐,喜爱白酒既我哋一定要试啦,职员耐心介绍既三款蚝, 有唔同的食法次序,可以浅尝唔同的种类,唔错唔错。小食款式种类多,再加埋唔同类型既主菜,要我哋几个女仔拣…确实好鬼难,海鲜,牛扒,羊架,猪手,仲有薄饼,意粉和意大利烩饭......点算?😂😂😂最後我哋三个女仔试左一个白酒生蚝set, main course 既安格斯牛,肉质唔韧之余,仲有小小血,完全符合我哋既要求👍👍薄饼馅料均匀, 饼底皮脆香口,再加一个吉列大虾,已经饱饱饱~~~临走时职员话逢星期三五六会有live band演出,再加埋未试既cocktail同主食,等等我哋,好快一定会再嚟。
一个原本唔太起眼的楼梯口, 确实喺别有洞天既新发现:

2019-03-11