2017-10-24 486 浏览
今朝一番到工就生死時速咁衝衝衝,忙到抖唔到氣,所以決定lunch Time好好地善待自己,去食餐好嘅😌今日天氣好好,有微風又有太陽☀️☀️最適合去一啲有落地大玻璃嘅餐廳度食飯,呢間餐廳位處corner位,而且兩邊都係落地大玻璃,成間餐廳都可以有自然光照到,感覺非常溫暖而且座位非常寬闊,最啱幫啲辛勤工作左成朝嘅打工仔打打氣💪🏻💪🏻💪🏻餐廳大自然好舒適嘅設計吸引左好多外國人來幫襯,我有一刻都懷疑自己係咪去咗外國🤣餐廳食物選擇唔算好多,食物同飲品要分開order ,但樣樣都好精美,我哋幾個女仔忍唔住叫晒隔離枱叫嘅食物黎食😋😋呢個三文魚溫泉蛋飯,清清地幾好食👍🏻👍🏻炸魚三文治,啲魚炸得啱啱好啲魚肉仲係好滑好juice,唔怪之得好多台都有叫黎食吞拿魚刺身溫泉蛋飯,呢個個味好惹味,令人越食越想食,不知不覺就可以食晒成碗飯呢間餐廳值得再去😍

呢個三文魚溫泉蛋飯,清清地幾好食👍🏻👍🏻

呢間餐廳值得再去😍