2020-07-14 644 浏览
Zeppelin hot dog shop系香港有很多分店,系而家的经济环境可以开到咁多间分店,等jo试下有咩过人之处舖头面积不大系间小店,大部分人也是买外卖,如果堂食只有少许位置可站著食🌭火炙芝士辣肉酱热狗 $42包夹住厚厚的芝士,加上蕃茄辣肉酱、洋葱、芥末、荷兰肠,好足料!包好软熟,虽然写住两个辣椒但jo也觉ok不太辣,啖啖肉不错呢好味指数:😋😋😋😋🌭️田园风味热狗 $30这是jo很喜欢的口味!包夹住维也纳肠、番茄、青瓜,大大条维也纳肠有浓厚芝士味道皮又够脆,加上蛋黄酱和千岛酱,好清新!正好味指数:😋😋😋😋😋洋葱圈 $20洋葱圈上面有少少烧烤酱,炸得不错,粉也唔算厚,但拎到番屋企就林哂唔够脆好味指数:😋😋😋🍟芝士辣肉酱薯条 $26薯条好多芝士呀!少少辣,肉酱量刚刚好,好惹味好邪恶哈🤣味道不错,只是薯条一样有少少林,始终外卖拎返屋企无计好味指数:😋😋😋😋.整体来讲价钱唔贵,份量好多,两个人都食唔晒,热狗质素不错好大件,不过我建议如果拎番屋企食薯条可以放焗炉或气炸锅翻热会好食好多,jo太肚饿懒哈哈整体评价:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻..

🌭火炙芝士辣肉酱热狗 $42
好味指数:😋😋😋😋