餐厅: Tokio Joe
资讯:

2021-06-12 2247 浏览
今次试嘅日本菜系位于兰桂坊Tokio Joe好多朋友都有推介,我哋今晚就去试试先😍◭ Joe’s Seared Sushi Combo $320(Seared Toro, Seared Wagyu Beef, Grilled Salmon)三款寿司入面最正系和牛,入口即溶😋其次当然系拖罗寿司,好肥美;最后系炙烧三文鱼寿司,不过不失🙊◭ House Special Roll $195 呢到有多款特色卷物,我哋拣咗牛油果软壳蟹卷,食嘅时候,软壳蟹仲有暖暖地👍🏻好松脆😆◭ Beef Amiyaki $280呢款网烧牛肉酱汁味道好特别,同牛肉味道好夹,望落似好细碟,大概二人份量,两个人食啱啱好Tokio Joe 寿司好明显比其他寿司店系偏细件,但味道同食材高质、新鲜,整体不错的👍🏻我哋迟下会再去试埋佢嘅厨师发办同其他卷物🥰
今次试嘅日本菜系位于兰桂坊Tokio Joe
好多朋友都有推介,我哋今晚就去试试先😍

◭ House Special Roll $195

◭ Beef Amiyaki $280