第一次Lunch time时间帮衬, 见到门口贴左下午茶餐同午餐的Menu唔知道系新设定系我之前行过没留意呢?完全唔需要等位, 男友叫左上海粗炒, 我就食上海排骨菜饭菜饭套餐$45包冻饮及2个生煎包, 旺角黎讲有质素的午餐算好经济呢!生煎包一直由旧店帮衬开每次都有点, 旧肉无咩肥肉, 又多汤汁, 生煎的底又唔会过硬但最估唔到原来个排骨先最好味....外面有层甜甜地的汁, 唔似出面快餐店d咁多油!上海粗炒都睇得出比其他店有心, 起码唔系得d肉碎, 菜同肉条的量系fair的平时食开夜晚只有车仔面形式的米线食, 如果夜晚都有keep呢几款野食就good la!
唔知道系新设定系我之前行过没留意呢?

完全唔需要等位, 男友叫左上海粗炒, 我就食上海排骨菜饭

题外话/补充资料: 店主用左好大位置做厨房及内部位置, 所以好少位jar, 但都唔算坐得迫, 每台之间仲有空位
2013-05-24
  • 生煎包