2018-06-12 305 浏览
好鍾意呢到呀!好大,坐得真係好舒服!食物質素good之餘,職員都係good既,真係好難得呀!大廳中間係唔同既冷盤,食物一D都唔失禮。要鮮有鮮,要肉有肉,要素有素。其中我最喜歡既就係呢個温泉蛋!佢真係煮得岩岩好!個蛋黃既味好濃!蛋白滑到可以直接瀡入喉嚨!仲有個豆腐好滑!配麻醬食真心一流!其中一個好嘅地方就有個兒童玩樂區。可以帶小朋友過嚟呢度玩!大人食到有時都會有啲濟。同小朋友玩一陣就可以再食過。個兒童遊樂區好大!仲好精心咁佈置!放題其中一個主角當然係刺身!刺身唔夠新鮮真係乜嘢都係假! 我鍾意食放題多過自助餐嘅原因係因為覺得好好似冇自助餐咁浪費,點乜嘢上乜嘢。 你睇下佢個三文魚幾咁肥美!帶子都好鮮甜!另外一個知道大家都未必會好食嘅就係壽司。因為覺得舊飯唔抵玩。撐飽左自己就唔好。但我係好鍾意黎放題食火炙壽司!因為平時自己食有啲貴。呢度嘅火車壽司都燒得幾好,細細件唔會太飽,而且都做到個種香,同埋應該都真係即席燒嘅,因爲黎到都重有微溫。 冇expect佢會到做到好似出面一樣水平,咁樣我已經好滿意啦。日本就叫左青魚,佢燒得都幾香,好好食! 再叫左燒蝦,燒雞軟骨,同埋炒雜菌。其實仲叫咗好多唔同嘅嘢食

放題其中一個主角當然係刺身刺身唔夠新鮮真係乜嘢都係假! 我鍾意食放題多過自助餐嘅原因係因為覺得好好似冇自助餐咁浪費,點乜嘢上乜嘢。 你睇下佢個三文魚幾咁肥美!帶子都好鮮甜!

日本就叫左青魚,佢燒得都幾香,好好食! 再叫左燒蝦,燒雞軟骨,同埋炒雜菌。其實仲叫咗好多唔同嘅嘢食,呢度只係冰山一角 ,不過so far都幾滿意嘅。要食放題食到有滿意呢兩個字都真係唔係咁易。

走之前緊係要食甜品食番夠本!佢出面有個甜品枱上放滿甜品。除此之外仲有 Movenpick & Hargandize 任食! 好開心呀!

飲品種類都算多,總括而言,坐得舒服,食得開心! 放工,其實都係想揾個咁樣嘅地方啫。 香港人,輕鬆啲!快樂啲!