2019-11-23 583 浏览
已经食过好多次,无意中试过一次叫food panda外卖,觉得好好味,再以再Encore左几次,忍唔住要写个食评美式热狗🌭️其实个名改错左,应该系港式热狗至真,但个包好软熟,暖暖地,夹埋生菜青瓜沙律酱热狗肠,简简单单已经好好味蕃茄肉碎/牛肉通👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻佢个蕃茄汁好甜好好味,用嚟捞通粉/面都好正,呢个系我地最爱咖哩牛腩饭🍛系其中一个招牌饭,真系好正,第一次食已经觉得好好味,个汁辣度同味道都啱啱好,牛腩比例适中,都够淋同入味,连d薯仔都好正,我地成日食芝士汁肥牛捞面🍝佢个芝士汁做得好好味,唔会好浆,好食过尖沙咀个x记好多,肥牛唔多筋,仲有d洋葱、蘑菇片,好有诚意薯条🍟港式炸薯条,送到嚟仲热辣辣,新鲜好味暂时试过系咁多,唯一觉得普通嘅系多士,块包好硬又唔够牛油,可能外卖冻左又争d,自己烘好食好多,可以试其他包好钟意呢间餐厅嘅食物,系平民美食,希望继续keep住水准,我会多多帮衬~

美式热狗🌭️

蕃茄肉碎/牛肉通👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
佢个蕃茄汁好甜好好味,用嚟捞通粉/面都好正,呢个系我地最爱

咖哩牛腩饭🍛

芝士汁肥牛捞面🍝

薯条🍟
港式炸薯条,送到嚟仲热辣辣,新鲜好味

外卖送餐
  • 咖哩牛腩饭