2012-05-01 62 浏览
今朝同女朋友睇完戏就系附近揾地方食晏昼, 行行下见到呢间小店有只蜜蜂做招牌, 买热狗觉得几得意就入去食啦。睇下睇下, 见到二人餐有12吋蜂狗+猪颈肉法+2件虾多+4条薯波+2杯热饮, 好似几抵食就点左黎食。店内虽小,得4个位到, 但坐得几舒服, 隔左阵d野食就黎lu~首先黎左系虾多同薯波, 佢地d薯波系一条条~虾多我同女朋友都觉得差少少, 因为内里系虾胶唔系虾肉, 呢度扣左少少分, 大致好食, 因为外面都好脆卜卜!!!!至于薯波就一般啦, 不过不失~主角之一出场, 秘制猪颈肉法包!!好好食, 个包好脆, 内里的猪颈肉好香口, 唔会话太「鞋」,配料的青瓜,萝卜丝同扎肉一齐食好正!!!尤其萝卜丝, 佢地整o既酱料好好食!!!!~正野~主角之二, 12吋蜂狗!呢个制作时间比较耐, 但一出到黎好有惊喜!!条肠真系唔讲得笑!!脆皮, 内里的肉好好食~而且连其他配料+包+肠一齐咬个感觉好正!!!!( 女朋友试唔到呢个感觉,因为佢个口太细)~正野!!整体而言, 好食!!!!!佢地主打o既包真系有水准~~小食有空间去改进~~有机会一定会再黎食~因为个包真系好好食~~~~~~价钱方面应该加左价, 番黎睇
虾多士同薯波
首先黎左系虾多同薯波, 佢地d薯波系一条条~
至于薯波就一般啦, 不过不失~
猪颈肉法包
主角之一出场, 秘制猪颈肉法包!!

~正野~
12吋蜂狗
主角之二, 12吋蜂狗!
)~正野!!

有机会一定会再黎食~因为个包真系好好食~~~~~~

价钱方面应该加左价, 番黎睇番之前系平d, 而家一个二人餐要$99~不过都抵食o既~~
2012-04-29
$49.5