2023-11-12 959 浏览
星期六,一行7人大人小朋友到又一城行街。先到Amaorni’s食午餐,12点几已坐满客,服务员有礼貌地带我哋入座。出嚟食野,看比较著重系服务+环境。Menu上好多美食,我哋前菜,主食都点咗共8款。7个人食真系岩岩好呀!前菜:青口、沙律、chicken lollipop, seafood avocado主食:carbonara, penne, ribeye steak, lamb甜品:sundae,tiramisù, 甜酸苦辣新推介small cake小朋友最爱食青口,chicken lollipops , ice cream大人最 爱seafood avocado,limb, steak整体服务好好,服务员时时刻刻帮我地加水,清理枱面嘅碗碟,见我哋食完野又会介绍甜品食物方面:先上冻食后上热食,食物又好味道!下次一定会再嚟!
星期六,一行7人大人小朋友到又一城行街。

食物方面:先上冻食后上热食,食物又好味道!
下次一定会再嚟!

2023-11-11
  • Seafood  avocado