2021-03-22 349 浏览
疫情下好多亲子餐厅或乐园好多都执左,幸好纸飞机仍能生存,所以就去帮衬下支持下。由于系平日既关系,人唔多,我地十二点入到去,只有我和另一家人在。我地两大一细,叫左几样野食鱼汤泡饭:因系亲子餐厅,所以厨师好细心,盐系另上,但本身个鱼汤泡饭已好有味,入面仲有虾仁同菜,好健康葱油拌面:虽然卖相一般,但我觉得好好味,个面软硬度刚好,食完唔会觉得口渴蕃茄时蔬:好靓,原个蕃茄入面有菇,旁边用豆苗装饰,又靓又健康又好食陈皮猴子头:好好味又好淋淋,小朋友仔好欣赏呢个肉肉,食左半碗饭,好啱小朋友食,食得出无味精又易送饭另外叫左杯咖啡,爸爸话好好饮快快食完,小朋友仔开始到处玩,不过,他主要都系玩厨房同木粒池,每个area 规定四个人,不过,场内人不多,感觉好似包场,好正!下次约埋朋友仔一齐玩。食物不错又啱小朋友玩,玩完仲可以系码头行下。

另外叫左杯咖啡,爸爸话好好饮