2018-11-18 229 浏览
间舖既空间又大又舒服 店员服务又好 上菜速度又快头盘既蟹子沙律有青瓜,蟹子同蟹柳,仲有大量既蔬菜 沙律既酱又唔会太腻 份量岩岩好 成个沙律又好味又fresh跟住既神户牛肉锅超好味 佢用黎烧既燃料又冇味 当锅完全熟透既时候,燃料会用晒同无味 可以用鼻同口完完全全咁感受牛肉锅既味味牛肉锅既牛肉完全唔老 又唔肥 吸收左锅既汤底 好好味 入面仲有菜,菇同粉丝 都好好味 个汤底饮落口又唔会话好油腻 甜甜地 又够味最令我惊喜既系日式他他酱吉列鱿鱼,本身以为好炸 好干 点知原来唔系 鱿鱼系炸粉入面仲keep左水份同口感 1d都唔干 炸既外壳都唔系炸得好劲 食落唔刮口海鲜土壶茶渍饭都好好味 d茶捞入饭入面令碗饭更加易入口同好味另外我地叫左白桃乌龙茶同Matcha Latte 清清地几好饮
间舖既空间又大又舒服 店员服务又好 上菜速度又快

海鲜土壶茶渍饭