2017-12-25 41 浏览
今日同男朋友一齐放假去左元朗扫街,行到又新街,经过见到一间叫「樱」嘅日本外卖店,门口放左好多手卷嘅相,好吸引😂我就叫我男朋友快d买比我食!实在系太多手卷选择,我地都唔知食边款好,个个都好吸引!最后我地就叫左三文鱼拼海胆手卷!唔好以为佢好细件,估唔到份量都几多,d三文鱼都几新鲜,几大块,海胆都唔错,都好浓味!我地仲叫左一个极尚刺身丼,呢个都几抵食,有成几款刺身,个带子都几鲜甜,赤虾都好大只好爽口,三文鱼籽配埋饭一齐食,劲好食,果刻觉得自己好幸福☺️店铺仲会提供鼓油、辣鼓油、wasabi、劲辣wasabi,多样调味料,最紧要系提供纸巾😂真系几贴心!食完仲觉得有d饱😅间铺头仲有刺身卖,都几靓几新鲜,下次经过再买返屋企食先!

实在系太多手卷选择,我地都唔知食边款好,个个都好吸引!