2024-04-15 873 浏览
唔讲主食住,讲左佢d前菜先!真系好好食!!不过可惜冇得再添,试过两个人或三个人嚟都系比各一份,唔知多啲人会唔会比多啲呢😂虽然份量少,但系胜在款式够多,其他韩国铺多数都系比两三款,呢度有齐6款咁多!呢次试左牛肠火锅($350)唔好见佢有两只垃圾,我同frd都一致觉得系唔辣嘅🫢除左牛肠,仲有唔少牛肚,比例应该系一半一半。最期待嘅梗系酱油蟹啦!上网见人话本家嘅酱油蟹系全香港第一好味!呢次就特登嚟试下系咪传说中咁劲🤓一份酱油蟹有两只,total$530,价钱都偏贵少少。不过卖相真系冇得输,切得就比坊间细少少,冇左大大啖嘅享受。等你影完相之后,职员会帮你捞埋d饭,塞喺两个蟹盖度😋我觉得本家嘅酱油蟹味道偏淡少少,我自己就重要重口味多啲😂不过都证明佢啲蟹都晒新鲜~好味系真嘅,但系咪全港第一就见仁见智啦🤔