2010-04-24
哩日大年初四上班, 冇乜食肆開, 所以今日諗住上黎雲貴川食"早餐", 想食d 類似常餐咁多野既set1:10 上到去坐低. 全場坐唔滿.但野食1:55 先黎到, 有d 人等唔切都走左.早餐要左個豬扒麵+奶茶+多士. 奶茶1:40 先送過黎orz麵到左我面前, 豬扒又薄, 質感好硬, 好似雪左唔知幾耐/ 翻炸再翻炸. 好唔掂成個湯都係味精湯. 食到一半真係粗口橫飛, 冇再食落去.個長髮美女話冇多士. 但個餐包埋架喎, 問佢咁點, 之後佢行開左就算.我同另一個同事都叫左早餐, 到最後只係黎左一件"多士", 我同同事就每人半件而件多士就係上圖咁... 唔係多士, 係包囉. 都冇烘過. 睇下d 牛油... 好冇誠意咁hi 兩野就算.牛油係植物牛油, 所以唔夠香. 而且佢d 牛油仲係一pat pat 唔溶.你都唔係忙嗻... 全場都唔係多人, 點解可以慢到咁, 做到咁死樣仲好意思話多士係送完即止, 我想話周圍一間衰過你既茶餐廳都唔會講d 咁既野...哩個咁既態度, 咁既速度, 咁既質素, 比d 餿客人食, 收人$22, 你話值唔值
1:10 上到去坐低. 全場坐唔滿.
但野食1:55 先黎到, 有d 人等唔切都走左.
成個湯都係味精湯. 食到一半真係粗口橫飛, 冇再食落去.