2018-10-28 367 浏览
星期六,下午一点到黎到炳记,排队排左5-10分钟就有位坐。茶档既环境,食既系local 既感觉,唔好既系落单几乱同 埋单都慢因为无单既,埋单要再讲番你自己食左咩再计番几钱。食物方面,我男朋友叫左猪扒面 + 冻奶茶 。而我就想试下咸牛肉蛋面 + 冻奶茶。(埋单$79)奶茶都算大杯,饮到茶味觉得好饮出色既☺️觉得排队最值得系杯奶茶👍🏻猪扒面就真系一般,只可以话入味,不过肉质系瘦d 比较鞋口,麻麻地。唔记得左影相🤦🏻‍♀️(因为skip 左单 等左好奈挂住食)而咸牛蛋面就真系更一般, 因为个汤无咩味 加埋个𩠌都无味。可以唔洗试,如果试就可以拼多样𩠌✋🏻 见好多人选 鸡翼/午餐肉/红肠

(埋单$79)

咸牛蛋面