是日契仔生日, 為左想佢開心所以搵左間呢間睇落得意D既餐廳同佢慶祝, 我們大約10個人所以一早打去BOOK訂位, 當晚8點準時去到:門口都幾得意,幾吸引入到去BOOK左間房,原來係收唔到網絡既,我地10個人都有唔同既電話公司,但無一個收到好喇,叫野食全部點心為主, 只影了一些比較有特色的相,其他同係酒樓叫無咩分別甜品坦白講除左造型有D特別之外,真係唔覺有咩特別, D點心就多數咸既,但就貼兩隻甜既眼上去, 個花枝丸就"益益地",如果以咁既價錢真係唔值!飲品方便無太多選擇,我叫左杯,咖啡沙冰, 淡而無味, 其他人叫左杯桃味特飲,酸到不得了,落單,送餐經想出錯,成日要追, 外面得幾張枱客都咁,多人仲得掂, 最最最離譜係食完叫佢幫我地拎蛋糕出來,因事先買了蛋糕叫他們雪住先,叫了又叫,叫了又叫, 叫左成半個鐘先到, 只係係雪櫃拎返出來啫都要咁耐??如果想搵D特別野影相可以一去,但我地都話無下次!!!

門口都幾得意,幾吸引

蝦餃
窩蛋牛肉飯
菠羅炒飯
春卷
甜品

如果想搵D特別野影相可以一去,但我地都話無下次!!!
2016-09-24
庆祝纪念