2017-01-29 3201 浏览
今晚食開年飯,所以一早訂私房菜同位,準時到達,一家人開開心食飯,首先,黑蒜生地熟地螺頭豬展燉雞脚湯,好似涼茶黑麻麻,阿媽話有熟地就係咁既色!鼓起勇氣飲,發現湯味濃郁,足料,唔油膩,又潤喉,好鮮甜呢~跟住,豬仔脚做冷盆,收貨,好淋好滑,味淡。蒸方利就真係比想象中大條,要合力先KO晒整條!時候剛好,又滑又鮮!唔錯!我食魚怪,講堅就係好堅生菜瑤柱,幾大粒,又蒸剛好,鮮味鎖住,我唔太like瑤柱覺得好食過飲宴果d水準!重點係黄金芝麻雞!脆到無朋友!我食鮮雞版,有點貴,但堅滑,雞味濃,雞年食靚雞應下節啦,感恩品嚐到!所以一件都冇留低!喺晒個肚度!如果平時有供應就更好啦!雲腿鮑魚蛋炒飯,個樣似楊洲炒飯,失色d, 但我家姐覺得d飯粒唔油,又一粒粒,盛讚功夫好!鮑魚都ok大粒啦,唔多,整體上都好滿意甜品就睇相,粒粒多士,内含花生醬,尚可。另:此餐廳冇加一收費!感覺上抵d

跟住,豬仔脚做冷盆,收貨,好淋好滑,味淡。

甜品就睇相,粒粒多士,内含花生醬,尚可。

另:此餐廳冇加一收費!感覺上抵d
2017-01-29