滾得囍宮廷火鍋小炒

Big Boils Club
餐厅: 滾得囍宮廷火鍋小炒
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-09-19 1316 浏览
武汉肺炎之后都会尽量避免一D 不必要既饭局, 但系有D 饭都系要食既~ 我地首选紧系打边炉啦~ 我地本来拣咗呢间, 但系佢FULL 咗, 冇得食, 我地已经谂定PLAN B.... 点知surprisingly 食𠮶日打黎, 话有位~ YEAH!!!! 我地可以食返PLAN A 喇!  呢间都系FRIEND 介绍, 佢话食过好好食, 尤其是佢个响铃~我地去到, 见到佢装修都几特别, 好宫廷FEEL, 我地坐卡位, 都够位, 几舒服~ 我地叫咗佢个椰子藏鸡浓汤锅, 上枱既时候, 真系好啱打卡, 好似有干冰咁既效果, 好正~ 影相一流~   我地仲叫咗好多嘢食, 当然唔少得FRIEND 推介既黄金响铃啦~ 我地仲叫咗黄金炸鱼皮, 细既手切顶级安格斯牛肉, 鹿儿岛日本黑豚肉, 黄沙靓猪润, 手打珍珠带子墨鱼丸,  新鲜手打凤尾鲜虾丸, 日本广岛蚝, 脆肉鲩鱼, 海鲜拼盘, 莲藕片, 竹笙, 鲜淮山, 南京鸭血, 皇帝菜~ 真系好多嘢食..... 难得出黎打边炉, 紧系想食乜就叫乜啦~佢个海鲜拼盘真系好抵食, 398 都有几多海鲜, 又好新鲜㖞, 佢个黄金炸鱼皮超级好食~ 其实佢全部嘢都好好食

佢个海鲜拼盘真系好抵食, 398 都有几多海鲜, 又好新鲜㖞, 佢个黄金炸鱼皮超级好食~ 其实佢全部嘢都好好食, 真系正~ 个FRIEND 冇介绍错~

佢仲有得JOIN 埋MEMBER, SCAN QR CODE 入资料, 好简单, 咁就有85折, 仲有个黄金响铃送, 真系正~ 佢唔系好平既打边炉, 但系论食材黎讲, 佢真系高质, 有85 折, 都悭唔少~ 下次BOOK 到都可以再黎~
小食~
椰子藏鸡浓汤锅