2023-01-07 203 浏览
#肥婷中伏|📍CoCo壹番屋(逸东酒店)箍紧牙惊食完咖喱个箍会变荧光黄色,所以忍咗口无食咖喱好耐,寻日路过逸东酒店food court谂住自己都就嚟换箍就临时起意食下咖喱🫡一食又中伏🏳️☞吉列猪扒奄列咖哩饭☜|💰$62呢度嘅咖哩有四个辣度,分别系唔辣、小辣、中辣、挑战辣(+$2)🧏🏻‍♀️落单嘅时候谂住食唔辣,甜咖喱最稳阵,但店员话唔辣≠甜咖喱嚟😳一上到嚟见碟咖喱饭靓靓仔仔即刻心心眼😍影完相即刻满怀期望咁食一啖🫡嗯…佢就系好普通嘅甜咖喱😑而且佢净系得纯咖喱汁无红萝卜粒喺入面,仲衰过啲十几蚊包装咖喱🥲同埋佢无一款咖喱饭系有齐哂菜+蛋+肉🫡蛋奄列方面就只系打卡用,虽然滑但无蛋香😌白饭正常发挥唔会太湿🫡吉列猪排真系不得了🚬肉质食落软淋淋…比我身上嘅脂肪仲淋😑我咬咗一啖就呆咗😑为咗以示公正要讲一讲如果净食吉列炸皮有🤏🏻嘅脆,但真系净系得少少脆😑
#肥婷中伏|📍CoCo壹番屋(逸东酒店)

☞吉列猪扒奄列咖哩饭☜|💰$62