最近熊熊姐妹生活出现大大小小既事真系好需要聚一聚🙏🏻餐厅位于鲗鱼涌同太古之间 系商场既地库入面 见到万宁转左一直行就揾到了~-🌟-▪️ 赤海老杂锦刺身御膳 $178呢排白熊真系超级crave刺身🥹呢个刺身拼盘有赤虾加5款刺身 赤虾超大只 个头超多膏然后个身超爽口弹牙🥰其他刺身比起丼饭都觉得系厚身同肥美D 果然一分钱 一分货😗 但系大家记住上坐台就快D食 如果唔系D冰融晒D鱼就会回归海洋了🙏🏻▪️极上北海道鱼生丼御膳 $138 寿司饭上面铺满刺身 有四片厚厚嘅三文鱼腩 带子 赤虾 玉子烧 三文鱼籽 海胆 同埋比较少见嘅松叶蟹😗 啱晒咩都想食嘅朋友仔😂 刺身都算ok新鲜👌🏻饭就微暖微酸 不过不失啦 ▪️U.S牛肉涮涮锅(甜酱油)$168一上嚟就俾个量吓亲😂 超多牛肉 而且品质都很ok🤤 仲有好多蔬菜同粉balance翻😆 啱晒大食朋友们嚟食 啡熊同白熊就食得有啲吃力given that仲有饭同小食🙈 至于汤底方面就比一般寿喜烧酱仲要再甜 如果唔好甜口嘅可以考虑其他汤了😛▪️免治鸡肉软骨棒 $48/2串自从之前有一排系甘食居酒屋白熊就爱上左鸡肉棒 里面有软骨增加咬口 点蛋黄食一流😌-🌟-餐厅人流不

-🌟-
▪️ 赤海老杂锦刺身御膳 $178

▪️极上北海道鱼生丼御膳 $138
极上北海道鱼生丼御膳

▪️U.S牛肉涮涮锅(甜酱油)$168
U.S牛肉涮涮锅(甜酱油)

▪️免治鸡肉软骨棒 $48/2串
免治鸡肉软骨棒

-🌟-
餐厅人流不算多所以都坐得几舒服 如果大家系太古附近想揾价钱亲民既日本菜可以考虑!

建议指数:🐻🐻‍❄️🐻.5/5
极上北海道鱼生丼御膳
U.S牛肉涮涮锅(甜酱油)
免治鸡肉软骨棒