2019-06-29
返親娘家一想食窩夫我每次都係諗起一糖,次次都無令我失望,真係好好食~石板街窩夫配薄荷朱古力雪糕每次黎都必點窩夫,加埋雪糕一齊食,令外脆內軟既窩夫好味程度再提升一級,一冷一熱真係好好食。芒果乳酸冰芒果益力多綿綿冰,配三Q果加芒果,岩晒小朋友,仲有一杯仔芒果汁比小朋友淋上面,有得玩有得食,仔仔好滿足,芒果當造,點整都好食。榴槤皇子內有份量不少既榴槤蓉、燉奶份量亦不少、最鍾意係入面有一粒粒脆脆珠,軟滑之餘又不失咬口^o^食得好滿足,不過自己一個食真係好鬼飽。芒果汁都講過啦,芒果當造,當然呢杯係超香甜好味啦(≧∇≦)西瓜汁係夏天行入黎,第一時間飲杯西瓜汁真係超解渴,其實佢都好清甜,不過飲之前一定唔好飲芒果汁先,如果唔係就會變左無乜味( ̄∇ ̄)椰汁西米露配芒果椰汁甜、芒果香,一切都很正路,但西米有大部份都一舊舊。魚肉燒賣正正常常的魚肉燒賣,但係甜品店出現會特別滿足。蒜香香辣雞奕尖份量超多好抵食,辣味十足,我地邊食要邊飲野,無飲品實在吃不到,但又好惹味,忍唔住要食XD每次黎到都飽到癲(≧∇≦)因為太多選擇喇~其實仲有好多野我想食架(≧∇≦)
石板街窩夫配薄荷朱古力雪糕
芒果乳酸冰
榴槤皇子
內有份量不少既榴槤蓉、燉奶份量亦不少、
芒果汁
都講過啦,芒果當造,當然呢杯係超香甜好味啦(≧∇≦)
西瓜汁
椰汁西米露配芒果
椰汁甜、芒果香,一切都很正路,
魚肉燒賣
正正常常的魚肉燒賣,但係甜品店出現會特別滿足。
蒜香香辣雞奕尖