2020-02-07 34 浏览
今日同个好耐无见既朋友两个出去食个lunch,之后经过一间传闻好好食嘅餐厅就系呢间paradise 。两个麻甩佬入去呢间咁童话嘅餐厅食嘢好似有啲奇怪,但系一日之计在于lunch, 冇理由食啲唔好食嘅嘢嫁吗,所以就去试吓呢间。咁我就叫咗杯咖啡cappuccino 饮落去好香醇同好滑,人手冲真系唔同D嘅。之后我哋叫咗个鳗鱼拉丝同一个卡邦尼意粉仲有四个唔同味嘅鸡翼,四个唔同味今日几特别几好食㗎,佢个意粉唔会好流好多cream,食完仲可以食个pizza,好有创意呢个Pizza真系可以拉斯锦丽啲芝士好多好好味有时唔一定即系完全咁麻甩嘅,都可以试吓呢啲女仔野嘅,真系唔错的确有女朋友嘅可以带佢嚟食啦。