餐厅: 涼小姐
资讯:

夏日炎炎🔥 热到无咩胃口都唔想食热嘢,有时都想食啲冰冰凉凉嘅嘢食降吓温🧊 嗜辣嘅我就揾到凉小姐呢间专做凉拌手工川菜嘅外卖店🌶️ 凉小姐喺天后地铁站附近,位置方便~ 细细间外卖店家庭式经营,透明嘅橱窗可以睇到小店制造食物嘅情况,干净又放心😚😋食物🍽️ 二人套餐 $118🥡 自选五𩠌 (三素两荤) - 猪踭肉🐷|牛肉🐮|莲藕片|云耳|海带丝🌶️ 自选凉面/ 凉皮 - 两份🐽 自选小食一份 - 小酥肉🥚 烧椒皮蛋 $28二人套餐超丰富🔥 自选五𩠌有菜有肉够晒丰富~ 牛𦟌焖得几香够入味🐮 猪踭肉(熏蹄)口感弹牙有咬口,食到表皮嘅胶质🐷 麻辣嘢点少得莲藕片同云耳呢😋 莲藕同云耳食到索索声好爽口,配埋海带丝真系好正🔥 套餐可以自选两份凉皮/凉面🍜 超推荐麻辣凉皮🌶️ 凉拌凉皮烟烟韧韧,香麻惹味,捞匀青瓜丝同花生等嘅配料食饱足感十足😚凉面同凉皮嘅配料一样,不过味道同口感就比较普通,推荐凉皮多啲🍜套餐仲可以拣一款小食,仲要份量十足添🤩 小食必食小酥肉!🐽 五花腩好嫩好腍,炸得香酥可口,面头洒上香喷喷嘅孜然粉,超邪恶😈我另外仲嗌咗一份烧椒皮蛋🥚 溏心皮蛋有流心效果,一啖咬落去好满足😌 烧椒味几香,如果再浓味啲

😋食物
🍽️ 二人套餐 $118
🌶️ 自选凉面/ 凉皮 - 两份
🐽 自选小食一份 - 小酥肉
🥚 烧椒皮蛋 $28

我另外仲嗌咗一份烧椒皮蛋🥚 溏心皮蛋有流心效果,一啖咬落去好满足😌 烧椒味几香,如果再浓味啲就perfect啦😋

💰 价钱
Average price $75/pp