大角咀隐世burger小店 — Juicy Burger▫️呢间大角咀嘅隐世酱堡Juicy Burger系以不同创新口味嘅酱汁作招徕。今次就试下佢地嘅双层芝士和牛堡同omakase汉堡。▫️双层芝士和牛堡($73)和牛汉堡扒食落有牛味,但味道就有啲淡,咸少少会比较好🤏🏻口感较似全熟,未够Juicy。而秘制酱汁系淋左喺蕃茄面,味道有少少似士多啤梨酱加千岛酱咁,感觉好酸酸甜甜咁,几开胃。▫️Omakase汉堡($88)当日限量制作嘅特色口味汉堡系秘制蒜香酱配自家制手打牛肉、水牛芝士、烟肉、紫洋葱、生菜同蕃茄。牛肉煎得偏熟,食落好似全熟咁,唔太juicy,而烟肉煎得好香脆,整体普通。▫️双重黑松露薯条🍟薯条沾满了黑松露粒,旁边配上咗黑松露酱,双重滋味🥰黑松露控大爱!而且薯条炸得很香脆,入口脆卜卜!唔错~▫️地址:大角咀角祥街70-76号中兴楼地下1号舖。▫️为食指数:6(10分为最多)抵食指数: 7.5
大角咀隐世burger小店 — Juicy Burger
▫️
双层芝士和牛堡($73)
▫️
Omakase汉堡($88)
双重黑松露薯条🍟
地址:
大角咀角祥街70-76号中兴楼地下1号舖。
▫️
为食指数:6(10分为最多)
抵食指数: 7.5