2016-08-31 70 浏览
星期日去咗奥海睇小丸子早场,之后老公带咗我去大角咀食lunch,地点相当就脚响港铁行过去大约10分钟,一条横街中间铺,地方唔大可以容纳18人左右,高枱高櫈好有feel,落咗单之后会有职员送餐,呢度无收加一但就有提供呢个小小服务,值得一赞!餐牌里面有十几款汉堡选择,仲有意粉/鸡翼同其他小食,嚟到汉堡店唔驶谂梗系每人一个汉堡啦,如果唔系大食的话,每两个人配一客薯条汽水就够饱架喇。至尊汉堡 $75+18 配薯条汽水层层煎再逐层叠,一上枱个卖相似玩层层叠,材料有烟肉/蛋/两块芝士/两块牛肉汉堡/蕃茄/生菜,首先最能吸引我系黑白芝麻包面,轻轻煎过但唔会过干同硬,口感脆脆地似食蒜蓉包,其次系juicy多汁既汉堡,大约六至七成熟,唔似一般快餐店又干又硬,而咬落仲有汁同油浸出嚟,令到成个包唔会觉得dry,整个包既食材非常新鲜。粗薯条唔驶讲都知好味啦,热辣辣即叫即炸,份量等于m记一包大薯条,仲有3种酱料任点架。丹麦蓝芝士汉堡 $58材料同样有烟肉/牛肉汉堡/蕃茄/生菜,另有主角蓝芝士同洋葱,蓝芝士真系成个包既灵魂,如果果啖无佢存在就会好失色,咸咸地既芝士味已经盖过晒所有材料,钟意食蓝芝士既人一定要试,最

丹麦蓝芝士汉堡 $58
丹麦蓝芝士汉堡
材料同样有烟肉/牛肉汉堡/蕃茄/生菜,另有主角蓝芝士同洋葱,蓝芝士真系成个包既灵魂,如果果啖无佢存在就会好失色,咸咸地既芝士味已经盖过晒所有材料,钟意食蓝芝士既人一定要试,最正既系我觉得佢好味过Ruby Txxxday,而价钱系平成半有多。

食材新鲜又好味,价钱亦相当贴地,一定会有下次,和牛汉堡同大菇汉堡,你哋要等我呀!

Total: $151
2016-08-21