2019-01-15 128 浏览
有一段時間無去食放題,所以口痕痕就即興約左男朋友去食。 市面上有好多「大XX」為名既放題店,但其實質素好參差。懷住嘗試既心情,就去左觀塘呢間食下。由於我地9點先入座,所以可以享用宵夜時段個個價錢,每人$170幾左右。臨上黎前,樓下仲派左coupon,用埋就大概減左加一,相當抵食,係宵夜既好去處。入座後,環境都幾舒服,兩個人一張大台,坐得闊落。 野食方面,平時放題有既食物呢間都有齊。先講下刺身:食落新鮮,推介👍🏼叫左個土匪雞翼,雖然同譚仔既相比較為乾身,但味道方面都相似,過下口癮都唔錯!手卷:右邊既海膽手卷雖然細細個,但海膽好新鮮!壽司卷物:我基本上都叫晒紙上面既款,因為睇相賣相好吸引。實物同相無好大出入!羊架:雖然唔算大舊,但容易d就甘拎住咬,都易咬開,而且醃得入味,唔算好羶其他推介食物:👉🏻花青魚👉🏻芝士焗大蝦👉🏻火鍋:先落order 叫左個湯底,之後火鍋料就可以自己出去拎。👉🏻梅酒一jar jar 比你拎,好正!甜品:👉🏻有細細舊既cakes 👉🏻同雪糕整體黎講,呢間放題店宵夜時段黎食價錢真心抵,食物質素唔錯,上餐速度快,坐得舒服,食得開心,會再黎食!
有一段時間無去食放題,所以口痕痕就即興約左男朋友去食。

入座後,環境都幾舒服,兩個人一張大台,坐得闊落。

野食方面,平時放題有既食物呢間都有齊。

先講下刺身:食落新鮮,推介👍🏼

手卷:右邊既海膽手卷雖然細細個,但海膽好新鮮!

其他推介食物:

👉🏻花青魚

👉🏻芝士焗大蝦

👉🏻梅酒一jar jar 比你拎,好正!

甜品
👉🏻有細細舊既cakes

👉🏻同雪糕

2019-01-09
$170 (宵夜)