2024-01-12 279 浏览
同男朋友系八方庭食饭,呢间酒有几间分店系唔同地方,我哋就系屯门爱定商场呢间,入面非常大,环境光猛又企理,酒楼有多种菜式,每一款都系大厨用心之作。极品烧鹅皇🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿皮脆肉嫩烧鹅皇,喺八方庭嘅招牌,我就非常香,充满油脂油多汁,食落去有好浓郁嘅鹅肉味,香味喺口里飘散,一定要食。避风塘大肉蟹🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀喺呢度嘅避风塘大肉蟹,真系够晒班,蟹肉鲜嫩得滑,入口即溶,啖啖肉感💯,仲要每一啖都充满蟹黄嘅香浓,真系正! 避风塘嘅招牌口味系用得好巧妙,炒得啱啱好嘅蒜蓉同辣椒粒,唔单止香气逼人,仲带出咗大肉蟹本身嘅美味👍🏻。淋上面嘅金黄蒜蓉碎,加埋爽口开胃嘅青葱,每一口都令人回味无穷😋。当你夹起一只饱满嘅蟹脚,拨开𠮶层红彤彤嘅蟹壳,露出嫩白嘅蟹肉,呢一刻简直系视觉同味觉嘅双重享受👀🍽。蟹肉同蒜香嘅结合系咁完美,每一嚼都满足到你对海鲜嘅渴望。即使辣得嚟又唔会盖过蟹肉嘅鲜味,喷香嘅配料令味道层次更丰富,正到爆表!🌟短短时间之内,呢盘避风塘大肉蟹就能够俘虏你嘅味蕾,令你忍唔住一次又一次咁夹起啖啖蟹肉。喺香港食一顿好嘅避风塘大肉蟹,绝对系一种赏味嘅体验,你会发现自己被呢个富有地
极品烧鹅皇
🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿🪿
避风塘大肉蟹
🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀

短短时间之内,呢盘避风塘大肉蟹就能够俘虏你嘅味蕾,令你忍唔住一次又一次咁夹起啖啖蟹肉。喺香港食一顿好嘅避风塘大肉蟹,绝对系一种赏味嘅体验,你会发现自己被呢个富有地道特色嘅菜式深深吸引💖,每一次回想起嚟,都会想再食一次🔁

正宗文昌鸡
🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓
鲜味十足文昌鸡,不愧系文昌鸡,鸡味都零舍浓郁,又滑又嫩好有咬口。好似好用心将多余嘅油脂清除咗,鸡皮非常爽。