2022-07-08 124 浏览
返新工第一日人生路不熟唔知公司附近有咩食,同事介绍我去工厂大厦二楼既猪手工房食lunch,我地叫左一款炒饭同两个小食share,见到佢地既menu好多食物选择,而且价钱非常亲民,一星期食三四次都得🤣❤️南瓜饼: 即叫即炸既南瓜饼,将新鲜南瓜打成蓉,加上面包糠炸成既南瓜饼,外脆内软既口感好好食,炸过既南瓜饼唔会好油,加埋蛋黄酱,口感非常丰富☺️黄金炒饭: 一碟炒饭同同事share绝对系明智之举,因为呢碟黄金炒饭真系好大碟,睇得出好有镬气,炒得粒粒分明够干身,十分惹味😋😙炭烧猪颈肉: 烧到好香,油花都好平均唔会烤过火而导致肉质太干,诚意之作💯温馨提示: 餐厅暂时只招待工厂大厦的员工🙈希望佢迟下可以比更多人试到佢地既手势啦