常言道:「大吃大喝,係一種忘記唔開心嘅良方。」 同朋友一齊食放題,更係令你將所有煩惱都拋諸腦後嘅最佳方法! 今次就去咗極尚大喜屋! 講到明極尚, 有幾極? 有幾尚? 野都唔洗講,齋睇個海膽手卷就知道答案! 海膽同飯嘅比例,可以話係放題之中少見嘅多!仲要仲要佢又唔係可怕嘅腥味海膽,而係相當鮮甜嘅,真係叫其他放題情何以堪😂! 注:中間個軟殻蟹都係正正子,係脆架! 唔係果啲放到走哂氣仲軟過佢自己個殻嘅軟殻蟹! 🤣除咗手卷,刺身同壽司嘅選擇都好多! 刺身仲要塊塊都有光澤,好新鮮! 果然夠極尚! 至於燒物呢,燒秋葵、燒菠蘿、燒蠔、燒菇就更係唔少得! 最值得一讚嘅係佢嘅鹽燒海蝦!隻隻蝦都有啲份量! 最重要嘅係佢唔會太咸,仲要燒得岩岩好,同埋蝦嘅肉質彈牙,唔會好爛! 極尚,果然係極尚! 食完呢餐真係十分滿足! 但係煩惱唔開心事又豈能靠一餐就忘記得一乾二淨呢! 所以.... 我仲想拿拿聲再同朋友去食放題啦! 😆

除咗手卷,刺身壽司嘅選擇都好多! 刺身仲要塊塊都有光澤,好新鮮! 果然夠極尚!