黑松露三文鱼沙律🥗三文鱼厚切大大粒而且份量激多,感觉上近乎系成份三文鱼刺身咁,黑松露沙律酱亦都落足料,同三文鱼好夹,再连埋底下嘅沙律菜一齐食都仲系好香,而且都只系$48,好抵食👍活赤贝新鲜有弹性🥢月见免治鸡肉棒🍗鸡肉棒入面有啲软骨,食落多咗啲卜卜脆嘅口感,增加咬口,而依只碟完全系为依个鸡肉棒而设,有个小格装住生蛋黄,唔惊啲蛋汁流走🥚盐烧日本手羽🐓将鸡翼两端嘅骨去咗,食起嚟就方便啲~盐烧三文鱼头烧得OK,连埋鱼鲛位🐟牛肉豆腐锅又系另一样好抵食嘅野,$58份量绝不欺场,几片肥牛铺喺面,由热汤慢慢煮熟,个锅亦都可以保存到热力,锅入面仲有大大片豆腐、菜、芋丝、冬菇、金菇等等,可以索到甜甜地汤汁,个牛肉锅系完全对得住个价钱有余🍲

活赤贝新鲜有弹性🥢

盐烧日本手羽🐓将鸡翼两端嘅骨去咗,食起嚟就方便啲~

盐烧三文鱼头烧得OK,连埋鱼鲛位🐟