2020-06-28 425 浏览
去到南丫岛乱打乱㩒居然俾我揾到间咁用心整作食品嘅餐厅 其实开Openrice时见到以为系素食 但原来系有肉嘅 我哋其实无乜所谓 最紧要系好味 已经N年无写食评嘅我 真系觉得佢好味到忍唔住手就写左呢个食评 首选左墨西哥鸡卷已经觉得佢有意外惊喜 先试一口原味 热烘烘嘅包混合烤鸡肉酱汁简单觉得口感非常丰富 跟住上埋烟鸭胸蕃茄意粉 见到用料十足 咬一口烟鸭胸后异常惊喜点解可以咁有肉汁兼夹香口 个Pizza A黎埋居然系类似biscuit底 哗!我最钟意脆脆饼底啰~ 三个人因为行左半日南丫岛已经好肚饿 所以再加多个𩠌:烤猪骨薯条 真系唔知点解可以咁入味 我哋怀疑系未先慢煮过再烤呢 ~ 点都好 原来我呢个大乡里咁耐以黎都唔知呢个餐厅 (已经有廿年喔!) 其系一试难忘 必定会再拜访!!!