2020-11-01
最近K11 art mall開左間手工冬甩限定店🍩 哩間Pop-up Store Ello 係‘ello x D-mop聯手合作🤝 唔怪得咁鬼型格啦😎 Pop-up Store去到11月15號咋,未去打卡既你要mark好日子去啦📆·🌭Mala Beef & Egg HKD$72佢係一款鹹味手工熱狗冬甩,用氣炸方式炸成外脆內軟既熱狗包😍 上面仲沾滿香脆可口既麵包糠🤤 包既內層夾住細滑既麻辣牛肉🌶 加上超流心既溫泉蛋🥚 口感層次好豐富,好喜歡啊💓·🍩PBJ Semifreddo HKD$68外型為竹炭味道既黑色冬甩⚫ 中間夾住紅色既脆皮義式雪糕🍦 顏色鮮明對比強烈💥 脆卜卜既士多啤梨朱古力脆皮👉包住花生醬mix士多啤梨醬雪糕🍨味道有著花生醬🥜既濃郁,又帶點士多啤梨既酸酸甜甜,味蕾幾何層次相互衝擊,太正了吧😋·🍹Mango & Red Dragon Fruit Soda HKD$45火龍果mix芒果梳打飲品,酸酸甜甜感覺好清新大人小朋友都好啱飲呢😚
🌭Mala Beef & Egg HKD$72
🍩PBJ Semifreddo HKD$68
火龍果mix芒果梳打飲品,酸酸甜甜感覺好清新
大人小朋友都好啱飲呢😚