2024-04-25 13 浏览
朋友喺外国返嚟,两条友撑枱脚,佢成日话好挂住香港充满镬气嘅小菜,我哋咁啱行过呢间喜记,喺门口已经闻到香味,所以二话不说就入咗嚟😗 而且呢度装修开阳,最好系可以坐卡位食嘢倾计👍🏼我哋两个选择困难症嘅人谂咗好耐,样样都想试,好彩呢度d侍应都好有耐性,推介咗几样菜比我哋最后我哋叫咗👉🏼豉油皇中虾、豉椒炒青口、避风塘蒸排骨、酥炸美国生蚝、姜葱美国生蚝煲🦐🦀🦪🥘🍚🥢真系冇拣错,佢所有海鲜都真系好新鲜,d虾入口弹牙鲜味,青口同生蚝仲好饱满,佢自制嘅酱汁好配搭,我同朋友完全食到停唔到,仲每人叫咗两碗白饭,食到汁都捞埋👍🏼👍🏼👍🏼 最衰今次得两个人食,下次要叫埋一大班人,可以叫多d唔同菜式,下次一定要试佢招牌炒蟹🦀🤤
🦐🦀🦪🥘🍚🥢

用餐时段