2009-06-07 11 浏览
想食好耐啦,上次去佢无开,激死!衬假日无野做,千里迢迢走入黎食,果然不负所望…细法包﹕唔好谂住系街果 d 包舖食既外脆内软法包,完全唔系。佢系用天然发酵法,酸种而成,包重身同实,皮 un...... 好 homemade,但系佢有好 subtle 既酸种甜味!不过唔系人人接受到!牛角包﹕呢个就真系麻麻地,皮脆,但系入面唔够层次,唔松又唔知想点,唔合格!Milky Way Tart: 平实既卖相,丰富既内涵,有焦糖浆系入面…流心,好 sweet ,好好食!赞!焦糖 brownies: 唔系软身既 brownies 我都第一次食,几特别,焦糖味有 d 不足,但系都 ok!鸡肉 mushroon pie: 正,多馅,馅料清淡,唔会得个面捞, good!环境一流,坐坐下都坐左差不多 2个钟,仲有好多 cake 想试,一定番黎再食!