2021-12-24
1. 必食冷鍋酸菜魚-小辣 (Regular) $208最近天氣凍好想食辣野😋,大推呢間既酸菜魚❗️未食魚先飲啖湯,湯頭鮮味十足又濃郁,飲落吾油膩,好香花椒味,酸辣程度岩岩好,魚片好滑偏厚身,絕對吾係果啲一夾就爛,個人好討厭魚味,佢呢個食落去完全吾會腥。魚有好多片,而且個鍋勁多料,有寬粉、金菇、芽菜、萵荀,因為吾知佢有寬粉,我地仲叫左兩個飯送,最尾連啲魚都食吾晒,呢個鍋會越食越辣 惹味又過癮🤤2. 夫妻肺片 $58佢既辣汁調味好出色👍🏻,香辣惹味,令你食完一舊想接住食第二舊,牛展有咬口充滿滷香,金錢肚爽口彈牙,牛俐軟淋,件件都好入味辣得好頂癮!3. 黑糖糍粑 (Small) $30一碟細size有5件,炸到皮脆內軟🤤,表面落面撒左紅糖,點埋個黑糖汁,入口黑糖甘甜帶小小酸味,紅糖粉稍稍中和左個酸味,食落先脆,後香糯,好正😋。不過個黑汁糖比較水,如果再濃稠啲就perfect
1. 必食冷鍋酸菜魚-小辣 (Regular) $208
2. 夫妻肺片 $58