【即叫即炸🍟爆炸芝士拉丝薯条】晚上路过,小店门外有几个人等紧野食,that caught my eye😎🔆🔆,心谂,咁夜,又不起眼既小店,竟然有人排队?呢间 @zeppelinhotdog 专卖热狗同薯条,试左best seller味:芝士辣肉酱哗,正正子小店有芝士辣肉酱味热狗同芝士辣肉酱薯条,我拣在薯条。第一啖食左,不得了!不得了!!______________________________【环境篇👇👇👇】- 小店setting,只做外卖- 有个霓虹灯比你打卡______________________________【食评篇👇👇👇】🤓🤓评分benchmark参考🤓🤓✏10分 - rare heaven😇✏8, 9分 - 属高分之作✏7分 - 正正常常,同平时食到嘅差唔多 ✏6分 - 有d失望,expect佢会好食d✏5分 - 伏野,零分重作芝士辣肉酱薯条 (💝9.5/10)- 落完order,后面既厨房店员就立即炸- 好想强调佢既薯条真系脆卜卜,唔系其他薯条店果d少少少少脆既外皮- 特别系食细细条薯条果d真心feel到脆过18岁- 所以中意极脆薯条既人要试!佢即炸!- 芝士辣肉酱
【即叫即炸🍟爆炸芝士拉丝薯条】

哗,正正子

【环境篇👇👇👇】

- 小店setting,只做外卖

- 有个霓虹灯比你打卡

✏7分 - 正正常常,同平时食到嘅差唔多
✏6分 - 有d失望,expect佢会好食d
✏5分 - 伏野,零分重作

芝士辣肉酱薯条

芝士辣肉酱薯条 (💝9.5/10)
- 落完order,后面既厨房店员就立即炸
- 特别系食细细条薯条果d真心feel到脆过18岁
- 所以中意极脆薯条既人要试!佢即炸!

- 芝士辣肉酱,佢d芝士系拉丝芝士。
芝士辣肉酱薯条

拉丝芝士都分浓芝士同淡芝士味,佢系浓芝士,果种芝士既油香,芝士咸咸地(not极咸放心,只系有d芝士无乜味,又唔咸,所以我先特别mention😂)好正正
芝士辣肉酱薯条

- 辣肉酱,不吃辣既人都handle到,辣在舌尖上好快就散,好滋味
- 要试好唔好味,其中一个征兆系,当你番到屋企,薯条淋左,但薯条依然好吃。个酱依然好滋味,明明好饱都不停了,你就知,小编有几中意食!😂😂
✏✏✏✏✏✏✏
👅味道:9.5/10
🌌环境:7/10
🙋🏻‍♂️服务:7.5/10
💰价钱:$28
👍🏻推荐:9.5/10

Overall👍
- 不解释,总之要去食,真心好食。完!

(📍元朗) 齐柏林热狗店 (好顺意大厦)
元朗凤攸东街9号好顺意大厦A座地下40号舖

• 芝士辣肉酱薯条