餐厅: Greenhouse
资讯:

2020-06-30 339 浏览
星期五晚上约左三五知己倾返晚~女仕们志在倾心事,所以决定食呢间多国菜,梗有一款啱你食嘅餐厅!6:30入座侍应话用餐时间个半钟,坐底睇左好耐成本书咁厚嘅menu 真系好多好多选择~ 疫情期间冇胶板相隔,不过坐位濶落,完全冇问题。侍应好有礼貌~赞!🦆♨️鸭肉汤河粉配温泉蛋$118 一人前嘅汤河我地分左3小碗都啱啱好,鸭肉份量足,汤河爽口,汤头香浓,配菜都多,抵食!🦑 酥炸黑椒鱿鱼配韩式泡菜酱 $78 呢个小食一边倾计一边食真系一流,酥炸小小油,黑椒辣辣地好香口,韩式泡菜酱好味,鱿鱼系一口size ,啱哂懒人,份量适中,推介!🍗  鸡翼配青柠檬香茅秘制森巴酱 $78 我一向不太好鸡翼,上菜后一阵先动手,可能冻左少少皮比较硬,切开鸡翼心有小小红,我最怕食鸡翼就系咁!所以冇再食,味道还可以。🍄🍚 松露焗猪饭 $118呢个焗饭最同张图唔一样,唔知系我叫错定佢黎错!面一层超厚嘅芝士实在吓左我一跳!猪肉片好似有 3-4片 至于松露饭系好薄好薄嘅一层饭!如果饭同芝士嘅份量调返转会好D! 最后赞一赞杯荔枝茶好好饮!

🦆♨️鸭肉汤河粉配温泉蛋$118

🦑 酥炸黑椒鱿鱼配韩式泡菜酱 $78

🍗  鸡翼配青柠檬香茅秘制森巴酱 $78

🍄🍚 松露焗猪饭 $118

最后赞一赞杯荔枝茶好好饮!
酥炸黑椒鱿鱼配韩式泡菜酱
鸡翼配青柠檬香茅秘制森巴酱